Building progress

The School of Mathematics is moving to the Fry Building this summer. The building has been attractively decorated throughout with careful attention to retaining original features where possible, from beautifully tiled flooring to ornate door and lift surrounds. These features are blended with the modern style of the glass atrium, extending out into the courtyard facing Wills Memorial Building with a raised garden above the new lecture theatre. The building contains outstanding spaces for teaching and research.

Alongside the refurbishment of the building, landscaping will provide further green space on campus, opening up the site and connecting the new main entrance to the core of the University Precinct. Plants for the northern and southern gardens have been specially selected to offer fragrance all year round.

Click on an image below to see a larger version:

Edit this page